O firmi

Vizitka

 

Naziv firme Servisan j.d.o.o.
Adresa Bjanižov 5, 515113 Omišalj
Email: servisan@siol.net
Telefon: 098/9666435
OIB: 72408716830
   
IBAN TRR SI560201302599507

 

Firma Servisan nudi proizvode za autoservisnu zaštitnu opremu. Među njima će te naći sapune i ručnike za ruke, zaštitu za unutrašnjost automobila, vreće za gume, PE presvlake za sjedala, presvlake za blatobrane s magnetom, držač za foliju za volan,, zaštitni karton za tepihe u automobilu, i razne druge proizvode.

Gdje smo

Dostava

Proizvode kupljene kod Servisan d.o.o. dostavit ćemo vam na vašu adresu.
Vrijeme dostave ovisi od proizvoda jer su neki proizvodi u skladištu kod nas a neki kod partnera. U svakom slučaju ćemo se potruditi da željene proizvode dobijete u najkraćem mogućem vremenu.
Za svaku kupnju nad 350 kn je dostava po Hrvatskoj besplatna, inače se obračuna po cijeni od 28 kn s PDV.

Uvjeti poslovanja

Lijepo vas pozdravljamo u našoj online trgovini Servisan
 
Prije nego se odlučite za kupovinu u našoj trgovini molim vas pročitajte uvjete poslovanja.
Kada napravite registraciju ili dođete u drugi korak narudžbe nam je jasno da se slažete s uvjetima poslovanja. Uvjeti poslovanja su dio ugovora između korisnika i trgovine odmah kada napravite registraciju ili uđete u drugi korak narudžbe.
Ako se s uvjetima ne slažete vam molimo da stranicu ne upotrebljavate.
 
Još par osnovnih podataka o online trgovini:
 
Radno vrijeme online trgovine je 24 sati na dan 7 dana u tjednu.
Ako želite osobni kontakt smo vam na volju svaki radni dan između 9 i 16 sati.
 
Online adresa:
      http://www.servisan.si
Informacije, reklamacije i pomoć pri kupovini:
Telefonski broj: 098/9666435
Email:     servisan@siol.net; servisan.bizilj@gmail.com
Adresa za vraćanje proizvoda je:
Bjanižov 5, 51513 Omišalj

Puno užitaka pri kupnji i prije svega korištenju naših proizvoda!

Miha Bizilj, direktor

Povijest firme

Po uzoru na tržište u Italiji i Njemačkoj, 1995 godine je Jože Bizilj u Sloveniji ustanovio firmu Jože Bizilj s.p koju je sam vodio. Motivacija za osnivanje firme je prije svega bila potreba po novim kvalitetnim proizvodima na području zaštitne opreme kao i opreme za ugostiteljstvo. Na taj način je firma uspjela zadovoljiti potrebe kupaca i zbog uspjeha su 1998 godine u firmi bila zaposlena već tri radnika. Danas u firmi radi cijela obitelj. Firma Jože Bizilj s.p. se je 2007 godine preimenovala u firmu Servisan d.o.o.

Ambicije

Firma Servisan je od svog nastanka postigla velike uspjehe. Firma je dobila povjerenje kupaca kao što su Toyota Adria d.o.o., Peugeot Slovenija d.o.o., Porsche Slovenija d.o.o., Citroën Slovenija, Hyunday Avto Trade d.o.o., Autocommerce d.o.o. i više od 500 manjih kupaca. Zbog toga su ambicije firme prije svega širenje na novu i dostupniju lokaciju koja će olakšati put novim i starim kupcima. Cilj nam je imati što kvalitetnije proizvode i proširiti ponudu te dobivati povjerenje novih kupaca i sačuvati povjerenje starih kupaca.

Autoservisne usluge

Firma Servisan nudi proizvode za autoservisnu zaštitnu opremu. Među njima možete naći papirnate ručnike za ruke, vreće za gume, zaštitu za unutrašnjost automobila, PE presvlake za sjedala, presvlake za blatobrane s magnetom, držač za foliju za volan, zaštitni karton za tepih i razne druge proizvode. Uvijek pazimo da imamo najkvalitetnije proizvode i ugodne cijene. Glavni dobavljači za autoservisnu opremu su Makoter d.o.o., Oberč d.o.o., Papirservis d.o.o., DB Comp d.o.o., Almima d.o.o., Bosio d.o.o., Konem Color d.o.o. i Horn Bauer in Engelbert Strauss iz Njemačke..

Ugostiteljsko-sanitarni proizvodi

Proizvodi za ugostiteljstvo i sanitarnu opremu uključuju nosilce za papirnate ručnike, nosilce za EC papir, dozatore za sapune različitih tipova i proizvođača, osvježivače zraka, uređaje za sušenje ruku, sredstva za čišćenje i puno drugih stvari.